ŽESTOK OKRŠAJ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Borenović optužio Dodika da ispunjava želje Schmidtu, ovaj mu odmah uzvratio optužujući Ministarstvo finansija…

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon odluke koju je danas usvojilo Predsjedništvo Bosne i Hercegovine.

  • Vijesti

  • 08. Jun. 2022  08. Jun. 2022

  • 0

Prvi se u raspravu uključio predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

„Dodik u fenig ispunjava želje Schmidta! Znači, sve jasno, sad već bivšeg "najpoznatijeg turista" legalizuje u stopostotnog visokog predstavnika. Dosljedno kao i uvijek“, poručio je Borenović.

Nedugo nakon kritika od strane lidera PDP-a, oglasio se i član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

„Čovjek bi trebao biti besposlen kao Borenović da odgovori na sve njegove halucinacije. Istina je sasvim suprotna. Insistirao sam i izbacio Schmidtovu nedejtonsku odluku, koju je Ministarstvo finansija pokušalo podvaliti. Naša podrška izborima nikada nije bila upitna“, poručio je Dodik.

Ni,niti tu nije bio kraj.

„Slobodna Bosna“ izdvojila je nekoliko reakcija nakon prepiske dvojice političara.

Posdjetimo, Predsjedništvo BiH uskladilo je prijedlog budžeta institucija BiH sa odlukom OHR-a BiH. Za održavanje Općih izbora predviđeno je 12,5 miliona KM.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...