FIELD U OPROŠTAJNOJ POSJETI MOSTARU: "Posljednje zaustavljanje na pečenju u Jablanici na putu kući"

Na svom Twitter profili Field je objavio nekoliko fotografija iz Mostara, a zaustavio se i u Jablanici kako bi se počastio pečenjem.

  • Vijesti

  • 09. Jun. 2022  09. Jun. 2022

  • 3

Odlazeći ambasador Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Matthew Field u srijedu je boravio u oproštajnoj posjeti Mostaru.

Ambasador se sastao s gradonačelnikom Mario Kordićem i predsjednikom Gradskog vijeća Salemom Marićem koji su mu uručili prigodan poklon kao zahvalu na svemu što je učinio za Mostar.

Field uskoro odlazi s pozicije ambasadora Velike Britanije u BiH, a njegov nasljednik je Julian Reilly, saopćeno je iz Grada Mostara.

Na svom Twitter profili Field je objavio nekoliko fotografija iz Mostara, a zaustavio se i u Jablanici kako bi se počastio pečenjem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...