IVICA PULJIĆ OTKRIVA: Najbolja vijest iz Vijeća sigurnosti UN-a, ne samo za Ukrajinu, nego i za Bosnu i Hercegovinu...

Nešto ranije Puljić je objavio i vijesti iz američkog Kongresa gdje se vodi istraga o događajima od 6. januara 2021. godine.

  • Mini market

  • 10. Jun. 2022  10. Jun. 2022

  • 1

Ivica Puljić, čuveni bh. novinar, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, komentorao je na društvenim mrežama najnovije vijesti iz New Yorka.

"Najbolja vijest iz Vijeća sigurnosti UN-a jeste da Japan mijenja Indiju koja je često bila uz Rusiju na glasanjima. To je dobra vijest, ne samo za Ukrajinu, nego i za Bosnu i Hercegovinu kada je u pitanju produženje mandata snagama EUFOR-a", poručio je Puljić.

Nešto ranije Puljić je objavio i vijesti iz američkog Kongresa gdje se vodi istraga o događajima od 6. januara 2021. godine.

"Povjerenstvo Predstavničkog doma otkriva nalaze iz 11-mjesečne istrage o pobuni u američkom Kongresu 6.1.2021.godine. Više od 800 ljudi optuženo je za nerede na Capitolu.

Trumpov ministar pravosuđa Bill Barr je posvjedočio da je rekao Trumpu da su glasine, da su predsjednički izbori pokradeni - "sranje". Ivanka Trump: "Prihvatila sam ono što je Bill Barr govorio" o tome da izbori nisu ukradeni, komentirao je Ivica Puljić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...