DOBRODOŠLICA NA KOŠEVU: Direktorica FK Sarajevo ugostila Christiana Schmidta, razgovarali su o...

Alimanović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s visokim predstavnikom u BiH i poručila da je bilo razgovora o problematici investiranja u infrastrukturu.

  • Vijesti

  • 10. Jun. 2022  10. Jun. 2022

  • 0

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt posjetio je Fudbalski klub Sarajevo i sastao se s direktoricom Ajlom Alimanović.

Direktorica  je ugostila je Schmidta i uručila mu poklon, dres Bordo kluba s brojem 17.

Alimanović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s visokim predstavnikom u BiH i poručila da je bilo razgovora o problematici investiranja u infrastrukturu.

"Jutros smo na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase ugostili gospodina Christiana Schmidta. Čestitali smo rođendan njegovom klubu TSV Obernzenn koji slavi 100 godina postojanja", napisala je Alimanović.

Direktorica FK Sarajevo je najavila i prijedlog modela za stadion Koševo koji bi trebao pratiti one iz modernih evropskih zemalja.

"Ovo je bila odlična prilika da razgovaramo o problematici investiranja u sportsku infrastrukturu i mogućim rješenjima zajedničke gradnje sa lokalnom zajednicom. Bez privatnog kapitala teško da se može razvijati i sportska infrastruktura. Model koji ćemo mi predložiti za Koševo je već dugo godina prisutan u svim modernim i razvijenim zemljama Evrope i svijeta", zaključila je direktorica Bordo kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...