GRADONAČELNIK PODGORICE NA TWITTERU: "Gradonačelnice Benjamina Karić, stvari se, očito, otimaju kontroli…"

Zanimljivu i šaljivu prepisku su povodom objave videa imali gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić na Twitteru.

  • Zabava

  • 12. Jun. 2022  12. Jun. 2022

  • 0

Nakon što se društvenim mrežema proširio video u kojem se vidi kako su navijači Crne Gore sinoć tokom meča sa BiH skandidari ‘Burek sa sirom’, ne prestaju oduševljene reakcije.

Meč trećeg kola Lige nacija završen je neriješeno, ali je ipak simpatije pobralo navijanje Crnogoraca.

Zanimljivu i šaljivu prepisku su povodom objave ovog videa imali gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić na Twitteru.

“Gradonačelnice Benjamina Karić, stvari se, očito, otimaju kontroli… Uvrede na nacionalnoj osnovi prijete da trajno naruše naše inače dobre odnose. Predlažem hitan sastanak prije nego ovo eskalira, naveo je Vuković uz šaljivi emotikon.

Odgovara Karić:

“Pobratime Vuković, čekamo vas za degustaciju na Baščaršiji”.

Naravno, gradonačelnik Podgorice je prihvatio poziv.

“Dogovoreno. Imajući u vidu ozbiljnost trenutne situacije, a u želji da doprinesem normalizaciji prilično narušenih odnosa, predlažem da na meniju ne bude bureka sa sirom”, naveo je Vuković, a gradonačelnica Karić predložila je i meni:

“Predlažem porciju bureka sa sjeckanim ili faširanim mesom jer treći ne postoji”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...