TUGA U NOVOM PAZARU: Mlada porodilja popila kiselinu, pa skočila sa terase

Prema za sada nezvaničnim informacijama, ona je jutros prvo popila kiselinu, a ubrzo zatim skočila sa terase višespratnice.

  • Regija

  • 14. Jun. 2022  14. Jun. 2022

  • 0

Ženska osoba jutros je u 10 sati u ulici Stane Bačanin, u Novom Pazaru, pokušala izvršiti samoubistvo.

Kako prenosi portal Nova.rs, radi se o porodilji D.M. staroj 31 godinu.

Prema, za sada nezvaničnim informacijama, ona je jutros prvo popila kiselinu, a ubrzo zatim skočila sa terase višespratnice.

D.M. je vozilom hitne pomoći i brzom rekacijom radnika hitne pomoći zbrinuta u novopazarsku Opštu bolnicu, gdje joj je ukazana prva pomoć. Kako je saopšteno iz OB Novi Pazar u toku je transport pacijentkinje za Beograd radi daljeg liječenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...