DOBAR SI, ALI BI TREBAO "POVUĆI RUČNU": "Kad umrem, hoću minut ćutanja u Mađarskoj"

Selektor Mađarske Marco Rossi vjeruje da je pobjedom protiv Engleske rezultatom 4:0 u Ligi nacija osigurao mjesto u nogometnoj historiji ove države rekavši kako se nada minuti šutnje na stadionima kada bude preminuo.

  • Zabava

  • 15. Jun. 2022  15. Jun. 2022

  • 0

"Prije ili kasnije, svi ćemo umrijeti. To je jedina demokratska stvar na ovom svijetu", rekao je Rossi na početku pa nastavio:

"Kada budem umro, a nadam se da će to biti što kasnije, siguran sam da će na stadionima u Mađarskoj biti minut šutnje u moju čast. To bi za mene bilo veliko dostignuće."

Mađari su tako u samo 12 dana dva puta pobijedili Englesku, nakon što su ih na domaćem terenu porazili rezultatom 1:0, a uz to su remizirali protiv Njemačke te doživjeli poraz od Italije.

Serijom dobrih rezultata u A Ligi nacija Mađarska je izbila na prvo mjesto u grupi nakon četiri utakmice, a oni imaju sedam osvojenih bodova, jedan više od Njemačke i dva više od Italije.

Engleska je na dnu grupe 3 sa samo dva osvojena boda i to nakon remija protiv Njemačke i Italije.

 (Agencije) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...