UZBUNA U SRBIJI: Dojave o postavljenim bombama stigle na adrese osnovnih škola širom zemlje, na terenu vatrogasci, policija, Hitna pomoć...

Na teren su izašli i vatrogasci i služba Hitne pomoći, a školarci se neće vraćati u klupe danas, dok se ne obave pregledi.

  • Hronika

  • 16. Jun. 2022  16. Jun. 2022

  • 0

Jutros je u velikom broju škola u Južnobačkom okrugu, Beogradu, Majdanpeku, ali i drugim gradovima stigla dojava o postavljenim bombama zbog čega je dio njih obavijestio roditelje da će se nastava danas održati online.

Dojave su stigle i u škole u Nišu, opštini Ada, Kikindi, Vrbasu…

Na teren su izašli i vatrogasci i služba Hitne pomoći, a školarci se neće vraćati u klupe danas, dok se ne obave pregledi.

Prvi put na meti škole iz Valjeva

I u više osnovnih škola u Valjevu stigle su dojave o postavljenim bombama. Razredne starješine od ranih jutarnjih sati obavještavaju roditelje da djeca ne dolaze u prvu smjenu dok se na završi provjera. Kako piše lokalni portal Vamedia, dojave o postavljenim bombama stigle su jutros u Prvu, Sedmu, Petu i Šestu valjevsku osnovnu školu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...