OVAKO SE VOLI BOSNA I HERCEGOVINA: Pogledajte oproštajni video odlazećeg britanskog ambasadora u BiH

Nakon objave bloga, na društvenim je mrežama objavio i kratki video i dokazao koliko mu je Bosna i Hercegovina prirasla srcu.

  • Društvo

  • 17. Jun. 2022  17. Jun. 2022

  • 1

"Ove sedmice završavam svoj mandat ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini. Bila je izuzetna privilegija predstavljati moju zemlju ovdje. I bilo je to iskustvo sa najviše izazova i frustracija u mom profesionalnom životu, ali i ono koje me je najviše ispunilo i bilo zaista vrijedno. Kad ste diplomata, ne možete nikada povući jasnu crtu između poslovnog i privatnog života.

Moja supruga Martina i ja smo odlučili doći u Sarajevo jer smo bili uzbuđeni zbog mogućnosti da ćemo živjeti ovdje i u nadi da ćemo dati skroman doprinos Bosni i Hercegovini. Ovo je bio dom za našu porodicu, i predivan dom za naša dva sina. Biće nam teško otići", napisao je u zadnjem blogu u funkciji britanskom ambasadora u BiH Matt Field.

Nakon objave bloga, na društvenim je mrežama objavio i kratki video i dokazao koliko mu je Bosna i Hercegovina prirasla srcu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...