"NAKON BAKIRA BORJANA": Damir Arnaut objavio kako Krišto troši novac iz državnog budžeta

Naime, prema faksimilima koje je objavio Arnaut, prva zamjenica Predstavničkog doma Borjana Krišto (HDZ BiH) i njena svita koristili su usluge VIP salona na aerodromu u Beču.

  • Mini market

  • 18. Jun. 2022  18. Jun. 2022

  • 2

"Niz se nastavlja. Nakon Bakira, Borjanin VIP salon 6.000 VAŠIH para", piše danas na društvenim mrežama zastupnik u Predstavničkom domu Državnog parlamenta Damir Arnaut (Naša stranka).

Naime, prema faksimilima koje je objavio Arnaut, prva zamjenica Predstavničkog doma Borjane Krišto (HDZ BiH) i njena svita koristili su usluge VIP salona na aerodromu u Beču.

Cijena? "Sitnica" od 2.400 eura ili skoro 4.800 maraka.

"Povela prevodioca da ima ko zvati 'đus end pinats'", dodaje Arnaut.

Objavio je i ko je sve činio njenu delegaciju - od šefa kabineta, prevodioca, pratioca, protokola i tako dalje.

Potom je zaključio:

"Jedni drugima daju saglasnost, sve u skladu s Pravilnikom o kancelarijskom poslovanju, a za pečat se pobrine sekretar SDA Mirza Imamović."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...