"SB" PATROLA; U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA PUTU KRUPAC-BJELAŠNICA: Poginuo pripadnik MUP-a Kantona Sarajevo, četiri osobe povrijeđene

Mirjana Dugandžić iz Policijske uprave Istočno Sarajevo za Klix.ba je rekla da su u nesreći učestvovala dva vozila - kombi Renault i putničko vozilo marke Škoda.

  • Hronika

  • 18. Jun. 2022  18. Jun. 2022

  • 0

Danas oko 14:50 na regionalnom putu Krupac - Bjelašnica dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba dok su četiri povrijeđene.

Mirjana Dugandžić iz Policijske uprave Istočno Sarajevo za Klix.ba je rekla da su u nesreći učestvovala dva vozila -  kombi Renault i putničko vozilo marke Škoda.

Osoba inicijala S. J. koja je upravljala kombijem je smrtno stradala, dok je suvozač povrijeđen, kao i tri osobe iz drugog automobila.

Kako Klix.ba nezvanično saznaje poginuo je pripadnik MUP-a Kantona Sarajevo.

Povrijeđeni su upućeni na ukazivanje ljekarske pomoći, a u toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužitelj.

Saobraćaj je potpuno obustavljen do okončanja uviđaja i trenutno se odvija alternativnim pravcima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...