VELIKA FEŠTA U ZENICI: Pobjeda nad starim rivalom i bakljada za 77. rođendan Čelika

Čelik je odlučio ugostiti starog rivala FK Velež u utakmici kojom je obilježena proslava rođendana.

  • Sport

  • 19. Jun. 2022  19. Jun. 2022

  • 0

Fudbaleri Čelika savladali su Velež na Bilinom Polju rezultatom 2:1 u prijateljskoj utakmici koja se igrala u čast proslave 77. rođendana zeničkog kluba.

Čelik je odlučio ugostiti starog rivala FK Velež u utakmici kojom je obilježena proslava rođendana. Aktivnosti zbog 77. rođendana NK Čelik traju još od srijede, a sve je zaključeno večerašnjom utakmicom.

U današnjem duelu mladi fudbaleri zeničkog kluba dominirali su terenom u prvom poluvremenu.

Ipak, Velež je poveo nakon greške odbrane Čelika, ali je Emir Karalić vrlo brzo poravnao na 1:1.

KRAJ UTAKMICE NA BILINOM POLJU NK Čelik Zenica 2-1 FK Velež MostarHvala svim navijačima i simpatizerima koji su...

Posted by NK Čelik Zenica on Sunday, June 19, 2022

Prvo poluvrijeme završeno je tim rezultatom, a onda je u nastavku Besim Kolić pogodio za veliko slavlje domaće publike i pobjedu na kraju.

Povodom proslave rođendana NK Čelik organizovana je kućica u kojoj su se prodavale stvari iz Fan Shopa, klub je priredio druženja s fudbalerima, a jučer je bio organizovan i koncert u hotelu Dubrovnik.

Od 77. do 79. minute vidjeli smo i simboličnu bakljadu navijača Čelika koji su na taj način željeli obilječiti 77 godina postojanja svog kluba.(Klix.ba/Oslobođenje)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...