POŽAR U PORODIČNOJ KUĆI U BiH: Ljekar mogao samo konstatirati smrt 91-godišnjakinje

U požaru koji je izbio na porodičnoj kući u mjestu Vašarovići kod Ljubuškog smrtno je stradala osoba Z. V. (91).

  • Hronika

  • 21. Jun. 2022  21. Jun. 2022

  • 0

U požaru koji je izbio na porodičnoj kući u mjestu Vašarovići kod Ljubuškog smrtno je stradala osoba Z. V. (91).

"Dana 20. juna, u 7:55 sati, Policijska uprava Ljubuški je zaprimila prijavu da je izbio požar u porodičnoj kući u mjestu Vašarovići, grad Ljubuški", navodi se u saopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona (MUP ZHK).

Prema prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Ljubuški, koji su na mjestu događaja zatekli djelatnike Vatrogasnog društva Ljubuški, koji su iz iste kuće izvukli beživotno tijelo osobe Z. V. (91) te je dežurni ljekar Doma zdravlja Ljubuški konstatirao smrt.

Uviđaj su obavili policijski službenici PU Ljubuški, dežurni tužilac tužilašta ZHK, skupa s Inspektoricom za zaštitu od požara i eksplozija MUP-a ZHK, te vještakom elektrostruke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...