PORUKA BIVŠEM KROZ STIHOVE: Shakira objavila prvu pjesmu nakon raskida sa Piqueom

Kolumbijska zvijezda Shakira (45) objavila je prvu pjesmu nakon što je raskinula sa Gerardom Piqueom.

  • Show

  • 21. Jun. 2022  21. Jun. 2022

  • 1

Pique i Shakira bili su zajedno 11 godina i imaju dvoje djece, sedmogodišnjeg Sašu i devetogodišnjeg Milana. Nakon što ju je Barcelonin nogometaš prevario, popularna pjevačica odmah je tražila raskid i već se sprema na odlazak u Miami gdje će živjeti daleko od svog sada već bivšeg dragog.

U međuvremenu objavila je novu pjesmu s Davidom Guettom i sa gurpom Black Eyed Peas pod nazivom "Don't you worry", a mediji u Španiji odmah su u njoj pronašli poruku za Piquea. Uostalom, sam naziv "Ne brini" sve govori.

"Sve će biti u redu, osjećam se tako živo. Živjet ću najbolje doba svog života, radit ću samo ono što volim. Bila sam na dnu, ali sada sam ustala i postala sam mudrija. I shvatila sam da će sve biti u redu", između ostalog je tekst nove pjesme koju je Shakira objavila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...