SPEKTAKULARAN TRANSFER NA POMOLU: Barcelona odlučuje o tome ide li Ronaldo u Bayern...

U Engleskoj, Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj prijelazni rok traje do prvog augusta.

  • Sport

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 0

Barcelona je obnovila svoj interes za dovođenje Edinsona Cavanija, piše španjolski Fichajes. Urugvajski napadač trenutno nema klub nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom, a Barcelona ga vidi kao opciju ako ne uspije dovesti Roberta Lewandowskog iz Bayerna.

Bayern sprema ponudu kojom bi na Allianz Arenu doveo Cristiana Ronalda ako Barcelona na kraju ipak pošalje ponudu koja bi značila odlazak Roberta Lewandowskog u Španjolsku. As javlja da bi Bayern novac koji dobije od Lewandowskog samo proslijedio Unitedu za Ronalda.

Barcelona je Bayernu poslala novu ponudu za Roberta Lewandowskog. Kako javlja Guardian, ovoga puta se radi o ponudi od 35 miliona eura fiksne odštete uz pet miliona mogućih bonusa. Ipak, očekuje se da će Bayern odbiti ovu ponudu jer želi za poljskog napadača dobiti tačno 50 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...