LANA PUDAR IMA ZA NAS JEDNU PORUKU: "Nadam se da ću vas i dalje činiti ponosnim"

U razgovoru za N1, najbolja bh. plivačica se zahvalila na podršci, te je istakLa da je zadovoljna postignutim rezultatom.

  • Sport

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 0

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica još jednom je oduševila domaću javnost sjajnim nastupima na Svjetskom prvenstvu u velikim bazenima koje se održava u Budimpešti.

Mostarka je u Budimpešti nastupila u tri discipline, a izborila je dva finala. Na 100 metra delfin bila je osma na svijetu, a na 200 metara delfin plasirala se na sjajno šesto mjesto.

U ovoj disciplini naša Lana Pudar je najbolje plasirana plivačica iz Evrope, što je svakako veliki podvig. Na 50 metara nije uspjela izboriti finale, ali treba napomenuti da je plivala samo 16 sati nakon finalne trke i da je umor učinio svoje.

U razgovoru za N1, najbolja bh. plivačica se zahvalila na podršci, te je istaka da je zadovoljna postignutim rezultatom.

- Osjećam potrebu da se zahvalim svima na podršci. Imam odličnu podršku od početka sjajnih rezultata. Moram se složiti s trenerom. Zadovoljna sam rezultatom i ovo je pokazatelj da su treninzi u proteklom periodu bili jako dobri. U dobroj sam formi i nadam se da ću je uspjeti održati i postići još bolje rezultate u narednim takmičenjima koje nas očekuju.

Radujem se odlasku na Mediteranske igre i nadam se da ću vas na kraju ove sezone kada budemo rezimirali utiske da ćemo biti sretni, zadovoljni i da ću vas sve učiniti ponosnim -  rekla je sjajna Lana Pudar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...