"ZAGREBU TREBA TRG ŽRTAVA KOMUNIZMA": Igor Peternel ogorčen na današnji dan, poručio ljevičarima da "skupljaju smeće, a ne drugu Titu cvijeće"

Peternel smatra kako se Kekin i Dolenec bave fotografijama prema kojima je za vrijeme Bandića bilo više smeća u Gradu Zagrebu nego što ga ima sada, umjesto da se bave važnim i ključnim temama za Grad Zagreb.

  • Regija

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 5

Igor Peternel, predsjednik Domovinskog pokreta Grada Zagreba, danas je na Trgu žrtava fašizma, uoči koncerta TBF-a pod pokroviteljstvom gradske vlasti, održao konferenciju za medije o temu: "Skupljajte smeće, a ne drugu Titu cvijeće!".

"Okupili smo se na Trgu žrtava fašizma uz nadu da neće proteći još puno vremena i da ćemo konačno dočekati i Trg žrtava komunizma. Mislim da je jedan takav trg ključan i potreban. Vidimo da će za kojih sat vremena ovdje početi proslava u organizaciji gradske vlasti, koncert TBF-a, slavit će se zapravo datum koji je potpuno neutemeljen", poručio je Peternel, spominjući nauku i historiju, prenosi Dnevno.hr.

Peternel smatra kako se Kekin i Dolenec bave fotografijama prema kojima je za vrijeme Bandića bilo više smeća u Gradu Zagrebu nego što ga ima sada, umjesto da se bave važnim i ključnim temama za Grad Zagreb.

"I dalje spominju Bandića, a postoji bojazan da će se Zagreb ugušiti u smeću"

”Sramotno je da dolazimo do razine gdje oni kao nultu tačku svog djelovanja spominju i dalje Bandića i to opcija koja se nazivala ‘zelenom opcijom’ koja će spriječiti Zagreb od propadanja, koja će donijeti rješenja u smislu otpada, a zapravo su doveli Zagreb do apsurdne situacije gdje postoji opravdana bojazan da će se Zagreb zagušiti u smeću”, upozorio je Peternel te zaključio:

"Domovinski pokret će i dalje insistirati na pronalasku rješenja, međutim i na vama novinarima je da upozoravate ovu vlast da nisu vremena za slavlja i pjesmu, već za ozbiljan posao jer grad se guši u smeću".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...