DRAMA U ENGLESKOJ: Agenti Cristiana Ronalda razgovarali s ljutim rivalima, u Manchester Unitedu bijesni...

U Engleskoj, Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj prijelazni rok traje do prvog augusta.

  • Sport

  • 26. Jun. 2022  

  • 0

Manchester United i Liverpool takmiče se ko će potpisati 18-godišnjeg Judea Bellinghama, tvrdi Sun. Engleski reprezentativac igra u Borussiji Dortmund, a Liverpool je uvjeren kako će ga uspjeti dovesti.

Ne stišava se bura oko transfera Cristiana Ronalda.

Chelsea je imao priliku dovesti Cristiana Ronalda, 37-godišnjeg Portugalca nezadovoljnog u Manchester Unitedu, piše The Telegraph. Agent Jorge Mendes već se sastao s vodstvom londonskog kluba, dok United vjeruje da će ostati u klubu. Upitno je je li Chelsea zapravo iskazao interes za Ronaldom. Telegraph smatra kako je malo vjerovatno da će se transfer dogoditi, no razgovora je bilo.

Mirror piše da su čelni ljudi Uniteda ljuti zbog sastanka s klubom koji je nakon odlaska Romana Abramoviča preuzeo Todd Boehly.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...