POTRESNI PRIZORI SA MJESTA UŽASA: Poznati detalji stravične nesreće u kojoj su poginula četiri mladića (FOTO)

Prema nezvaničnim saznajima, teške saobraćajna nezgoda kod Čačka u kojoj su nastradala četvorica mladića dogodila se u selu Jančič najvjerovatnije u toku noći ili ranog jutra.

  • Hronika

  • 26. Jun. 2022  

  • 0

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil "suzuki vitara" koji se kretao iz pravca sela Jančić prema Čačku sletio s mosta u korito rijeke Kamenica.

Automobil se kretao lokalnim putem, Rosci - Jančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gdje su, kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sletjeli s mosta koji nema zaštitnu ogradu, prenosi Informer.

  "Pretpostavlja se da je vozač automobila, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Nažalost, na licu mesta stradale su četiri osobe, koje su kako se pretpostavlja izuzetno mlade", rekao je izvor.

Kako smo već jutros izvjestili sumnja se da su se nesrećni mladići vraćali sa zabave.

"Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali od 18 do 23 godine", kaže jedan od mještana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mjesta gde su mladići sleteli.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće. Idetitet nastrdalaih još uvijek nije poznat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...