TURISTI STIŽU SA SVIH STRANA: Na sarajevskom aerodromu rekordan broj putnika u jednom danu...

Najveći broj putnika i 71 aviooperacija u jednom danu

  • Ekonomija

  • 28. Jun. 2022  28. Jun. 2022

  • 0

Vrijedno osoblje Međunarodnog aerodroma Sarajevo je u petak, 24.06. ispratilo i dočekalo 7.714 putnika te je uspješno realizovana 71 aviooperacija.

Ovo je rekordan broj putnika koji su tokom jednog dana koristili usluge sarajevskog aerodroma čak i u odnosu na 2019. godinu kada je zabilježen broj od 7.651 putnika.

Unatoč velikim gužvama kao i otežanim uslovima rada zbog visokih temperatura, proces prihvata aviona, putnika i prtljage protekao je u najboljem redu, objavljeno je iz Međunarodng aerodroma Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...