U SARAJEVU UHAPŠENI MLADIĆI IZ KAKNJA: Pretukli muškarca u Nedžarićima, morala intervenirati policija

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti su predati u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 28. Jun. 2022  28. Jun. 2022

  • 0

Policijski službenici PU Novi Grad uhapsili su jučer mladiće iz Kaknja u 10,15 sati u ulici Branislava Nušića, općina Novi Grad Sarajevo.

Uhapšeni su Š. H., rođen 1966. godine u Sarajevu, nastanjen u Kaknju, H. H., rođen 1996.godine u Kaknju, gdje je i nastanjen, S. H., rođen 1994. godine u Kaknju, gdje je i nastanjen, M. H., rođen 2002. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen i A. A., rođen 1981. godine u Zenici, nastanjen u Kaknju, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela iz člana 172. stav 1., člana 293. stav 1. i člana 362. stav 2. KZ F BiH (Teška tjelesna povreda, Oštećenje tuđe stvari i Nasilničko ponašanje), na štetu E.M. iz Sarajeva.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti su predati u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...