NIKOLINA PIŠEK NAKON SMRTI SUPRUGA POZIRALA U RUŽIČASTOJ HALJINI: "Znam ko ne bi želio da se zatočim u tuzi"

Voditeljici su nakon nove objave na Instagramu pratitelji poslali brojne poruke podrške.

  • Estrada

  • 30. Jun. 2022  30. Jun. 2022

  • 0

Nikolina Pišek Ristović prolazi kroz težak period nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića.

Zadnjih sedmica mediji u Srbiji prenose kako je njen svekar Miša Grof izjavio kako Nikolinu zanima samo novac i imovina njegove porodice.

Voditeljica je na Instagramu stavila novu objavu u kojoj kaže kako je svjesna da će i dalje biti teških trenutaka, ali život teče dalje.

"Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. I zato hvala @vividenti.kalmar . Velvet Skin tretman umjesto fotoshopa.. Nakon dosta vremena osjetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet!", napisala je u objavi u kojoj su i fotografije sa snimanja za jednu kliniku u Rijeci. U komentarima su joj se javili pratitelji i napisali riječi podrške.

"Samo hrabro i osmijeh na lice. Tako i treba, samo naprijed uzdignute glave. Moraš ići dalje, imaš dvije lijepe kćeri, radi kojih živiš i boriš se. A tvoja bol je samo tvoja bol, i samo ti znaš kako je. Ostani nam uvijek onakva kakvu te poznajemo, predivna!! Glavu gore, i puno sreće i snage u izazovima pred tobom", poručili su joj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...