USKORO OBJAVLJUJE ROMAN: Danijela Martinović progovorila o reakciji svoje majke kada je čula... (FOTO)

"Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni...", ispričala je.

  • Estrada

  • 30. Jun. 2022  30. Jun. 2022

  • 0

Danijela Martinović uskoro planira objaviti roman u koji će, kako tvrdi, biti uključeno puno autobiografskih dijelova i nepoznatih detalja iz njezina života.

"Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni. Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo'', ispričala je za IN Magazin.

Iako je nakon prekida s Grašom svoj ljubavni status tajila, sada je otkrila kako je njeno srce još uvijek slobodno.

Progovorila je i o reakciji svoje majke kada je čula da joj se kći nakon sedam godina vraća na Splitski festival.

"Mama je moja izuzetno smiješna jer ja sam zaista u njenom životu, a to vjerovatno svaka mama tako doživljava, zaista djevojčica. Kad joj je Izabela rekla: 'Mama, Danijela ima jednu prekrasnu pjesmu s kojom ide na Splitski festival' i onda je ona doslovno sva zabrinuta rekla: "Stvarno, a hoće li je primiti", prepričala je.

Pjevačica je na instagramu pokazala kakvu će haljinu nositi na nastupu.

Riječ je o ručno rađenoj, dugačkoj bijeloj haljini koja podsjeća na vjenčanicu, a oslikana je vizurama Splita.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...