POZNATE OSOBE PODRŽALE NIKOLINU PIŠEK: "Hrvati se ne mire s lijepim i pametnim ženama" (FOTO)

"Nek ti Bog da snage za svaku borbu. Šaljem ti veliki zagrljaj i vjetar u leđa", napisala je Nina Badrić.

  • Estrada

  • 02. Jul. 2022  

  • 1

Nakon što je jučer na portalu Index objavljen članak pod naslovom Zašto Hrvati maštaju o tome da će Nikolina Ristović završiti na blagajni? Nikolini stiže podrška od poznatih i nepoznatih Hrvata i Hrvatica.

Voditeljici su se u komentarima ispod objave na Instagramu u kojoj se osvrnula na postupke svog svekra Viktora javile brojne poznate Hrvatice koje su joj pružile ruku podrške.

"Nek ti Bog da snage za svaku borbu. Šaljem ti veliki zagrljaj i vjetar u leđa", napisala je Nina Badrić.

"Oduvijek si bila inteligentna, pametna, veliki radnik, borbena, divna majka i predivna top ženska. Komentari drugih ljudi govore više o njihovim zivotima nego o tebi zato glava gore i IDEMO naprijed. Uz tebe smo", napisala je Fani Stipković.

"Zato jer Hrvati nemaju pametnija posla nego da se bave tuđim životima…a osim toga: strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama, onda mora da je kurva, sponzorusa, droca i ostalo…", dodala je Paola Valić Bekić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...