LUČIĆ OPISAO ŠTA SE DESILO NA JAHORINI: "Elek je pokušao da me reketira, a Nešić..."

Dodaje da Elek današnjim saopštenjima želi od sebe da napravi žrtvu.

  • Politika

  • 03. Jul. 2022  03. Jul. 2022

  • 3

Povodom događaja koji se desio prethodne noći na koncertu Ace Lukasa u hotelu "Vučko" na Jahorini i netačno interpretiranog od strane većine medija, a po instrukcijama Nedeljka Eleka, imam potrebu da se oglasim i iznesem svoju stranu priče i događaja, izjavio je Mladen Lučić, odbornik DNS.

"Nisam planirao da se bavim dopisivanjima preko medija, ali sam prisiljen s obzirom na medijsku hajku koja se pokrenula frapantnom brzinom. Gospodin Elek bi trebao da kaže javnosti da je on taj koji je meni prišao za sto i ponovo pokušao da me reketira, jer već dvije godine on sa svojim saradnicima pokušava da od mene iznudi 1,2 miliona konvertibilnih maraka za “uslugu” postavljanja šestosjeda u opštini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma. Netačno je da nas je bilo 20 već šest i nismo došli da pravimo probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla s njim to znaju", rekao je Lučić, prenosi ATV Banja Luka.

Ističe da je netačna informacija da je on jedan od vlasnika firme “Legend” d.o.o, već je jedini vlasnik firme “Legend” d.o.o. i da je nivo ulaganja njegove firme najveći u posljednje vrijeme na Jahorini i u opštini Trnovo.

"Isto tako, MUP RS, SIPA i Tužilaštvo bi se trebali pozabaviti time kako je Elek prodavao zemlju opštine Trnovo, kupovao šestosjede, namještao licitacije, do toga kako je završio fakultet, kako radi na pet mjesta i ima vozni park od preko dva miliona KM, a ne trivijalnim stvarima poput toga da njega neko napada",rekao je Lučić.

Dodaje da Elek današnjim saopštenjima želi od sebe da napravi žrtvu.

"Nedeljko Elek već neko vrijeme prijeti meni i pokušava na sve načine da iznudi novac od mene. Žalosno je to što ljudi poput Eleka imaju instalirane ljude u strukturama policije, koji već donose i kvalifikuju djela, a ja do ovog momenta nisam ni dao izjavu u policiji. Što se tiče gospodina Nešića, on nije bio blizu mene i Eleka dok smo se raspravljali, te Elek na jedan perfidan način pokušava da uvuče Nešića u sve ovo i na taj način mu nanese političku štetu", objašnjava Lučić.

On ističe da mu je žao ako su gosti doživjeli neprijatnost njegovom raspravom s Elekom i na tome se “duboko izvinjava svim gostima”.

"Želim da napomenem da za sve gore navedeno posjedujem dokaze", zaključio je Lučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...