PONUDA KOJA SE TEŠKO ODBIJA: Turski novinar otkrio koliku platu Saudijci nude Miralemu Pjaniću 

Inostrani mediji su u subotu objavili da je saudijski Al-Nassr zainteresovan za našeg Miralema Pjanića (32).

  • Sport

  • 03. Jul. 2022  

  • 0

Inostrani mediji su u subotu objavili da je saudijski Al-Nassr zainteresovan za našeg Miralema Pjanića (32).

Trener saudijskog kluba Rudi Garcia, koji je sarađivao sa Miralemom u Romi, insistira na dovođenju našeg reprezentativca, a novinar Ekrem Konur tvrdi je Al-Nassr spreman dati godišnju platu Pjaniću između sedam i osam miliona dolara.

S obzirom na to da Pjanić u Barci prema navodima španskih medija ima platu oko 6,5 miliona dolara, ponuda Al-Nassra je i više nego primamljiva. Inače, Miralem je prošlu sezonu nastupao na posudbi u turskom Bešiktašu.

Ukupno je odigrao 26 mečeva, asistirao četiri puta i osvojio Superkup sa ovim klubom. Miralem ugovor sa matičnom Barcelonom ima do ljeta 2023. godine. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...