SMRT KOJA JE OBRADOVALA MNOGE: Lovac na ugrožene divlje životinje pronađen mrtav, ubijen metkom u glavu (FOTO)

Južnoafrički lovac Riaan Naude pronađen je prostrijeljene glave nedaleko od nacionalnog parka u provinciji Limpopo

  • Šareni svijet

  • 04. Jul. 2022  

  • 0

Jedan od najpoznatijih južnoafričkih lovaca, vlasnik kompanije Pro Hunt Africa, koja je turistima nudila safari i odlazak u lov, 55-godišnji Riaan Naude, pronađen je mrtav pored svog automobila u provinciji Limpopo, u kojoj se nalazi i nacionalni park.

Navodno se bijeli Nissan zaustavio pored njegova automobila. Dva muškarca su izašla iz vozila, a jedan od njih je Naudeu pucao u glavu. Nepoznati počinitelji su potom uzeli njegov pištolj i pobjegli, pišu južnoafrički mediji.

Naude se na društvenim mrežama hvalio svojim trofejima, odreda sve ugroženim životinjama te lavovima, žirafama i slonovima. Policija je u njegovu automobilu pronašla lovačke puške, odjeću, vodu, viski i pidžame.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...