PAPARAZZI JE UHVATILI NA DJELU: Na spektakularnom koncertu Adele pojavila se i slavna glumica, strasno se ljubila sa...

Adele je u Hyde Parku nastupala dvije večeri, a dojmove s koncerata i priprema podijelila je i na svom Instagram profilu gdje je zahvalila obožavateljima na dolasku.

  • Show

  • 06. Jul. 2022  06. Jul. 2022

  • 0

Engleska pjevačka diva Adele održala je svoj prvi veliki koncert za fanove nakon dugo vremena u londonskom Hyde Parku.

Adele je na koncertu napravila sjajnu atmosferu te zabavljala gledatelje u publici koji su jedva dočekali ovakav spektakl.

Koncertu su osim obožavatelja prisustvovali i brojna poznata lica pa su tako fanovi uspjeli zabilježiti i dolazak popularnog glumca Toma Cruisea koji se nedavno proslavio novim nastavkom filma ''Top Gun: Maverick'', a u publici je viđena i glumica Natalie Portman koja je nježnosti izmjenjivala s partnerom Benjaminom Millepiedom.

Osim njih, na koncertu je bila i poznata manekenka Cara Delevigne koja je više pažnje umjesto na koncert posvetila svojoj novoj djevojci Minke, a djevojke su često izmjenjivale poljupce i zagrljaje.

Adele su iz publike podržavali i njen sadašnji dečko sportski agent Rich Paul, a društvo mu je pravio i Adelin bivši suprug Simon Konecki s kojim je na koncert stigao i njihov 9-godišnji sin Angelo.

Na koncertu se kasnije pojavila i glumica Cameron Diaz s partnerom Benjijem Maddenom s kojima su Simon i Rich popričali.

Adele je u Hyde Parku nastupala dvije večeri, a dojmove s koncerata i priprema podijelila je i na svom Instagram profilu gdje je zahvalila obožavateljima na dolasku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...