NEVJEROVATAN DOGAĐAJ: Mlada britanska pilotkinja umrla nakon uboda komarca

Međutim, dva dana nakon toga se onesvijestila te je umrla u bolnici tri dana kasnije. Viši mrtvozornik u Suffolku Nigel Parsley rekao je da je Oriana umrla od posljedica ozbiljne infekcije izazvane ubodom insekta. 

  • Šareni svijet

  • 06. Jul. 2022  

  • 0

Pilotska pripravnica u aviokompaniji easyJet umrla je nakon što ju je ubo komarac, prenose rezultate istrage britanski mediji. Oriana Pepper (21) iz Bury St. Edmundsa je nakon uboda komarca u čelo razvila infekciju koja se raširila na mozak. Sve se dogodilo prije godinu dana dok je bila na praksi u Belgiji. Komarac ju je ubo u čelo, nakon čega joj je glava natekla. Na hitnu je otišla 7. srpnja 2021. godine i liječnici su joj propisali antibiotike. 

Međutim, dva dana nakon toga se onesvijestila te je umrla u bolnici tri dana kasnije. Viši mrtvozornik u Suffolku Nigel Parsley rekao je da je Oriana umrla od posljedica ozbiljne infekcije izazvane ubodom insekta. 

"Nikad nisam vidio ovakav slučaj", rekao je Parsley njezinim roditeljima. Kao uzrok smrti navodi se septička embolija u mozgu, a tome je pridonijela i infekcija bakterijom Staphylococcus aureus.

Njezin otac rekao je da njegova kći ništa nije voljela više od letenja. "Opisala je let kao ured na nebu, među oblacima. Upoznala je nekoga koga je voljela, obučavala se za komercijalnog pilota i ispunjavala je svoje snove", rekao je njezin otac. Njezina majka rekla je da su u znak sjećanja na nju pokrenuli fond stipendija kako bi potaknuli druge žene koje žele postati pilotkinje. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...