BORENOVIĆ POZVAO DODIKA DA OBUČE UNIFORMU: „Obećao je da će izaći sa 30.000 ljudi na Manjaču ako bude NATO vježba…“

Ne stišavaju se reakcije nakon što su održane zajedničke vojne vježbe Oružanih snaga BiH i vojnika SAD-a na Manjači.

  • Mini market

  • 08. Jul. 2022  08. Jul. 2022

  • 1

"Provodi se Dodikova, Komšićeva i Džaferovićeva odluka s kraja 2019. godine kada su odobrili akcioni plan za članstvo u NATO-u", kazao je za BN TV predsjednik PDP-a Branislav Borenović, komentarišući održavanje vojne vježbe Oružanih snaga BiH i vojnika SAD-a na Manjači.

Borenović kaže kada su dogovorili prvi godišnji nacionalni program koji je poslan u NATO štab u Briselu i to je dio tog dogovora Dodik-Komšić-Džaferović da se ide i sa vojnim vježbama i da će se održati još jedna NATO vojna vježba na Manjači i da je očigledno Dodik prevario narod pričajući jedno a radeći drugo.

"Njegova politika je politika obmana i laži prema vlastitom narodu zavaravajući se pričom koja apsolutno ne postoji a radeći sasvim druge stvari iza zatvorenih vrata", poručio je Borenović.

Podsjetimo, "Slobodna Bosna" ranije je izvijestila o sukobu Dodika i Borenovića na društvenim mrežama zbog odluke Ustavnog suda BiH.

Više o svemu pročitajte OVDJE.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...