VUK JEREMIĆ ZA VUČIĆA KAŽE DA JE STRASTVENI KOCKAR: "Predsjednik je zaigrao 'ruski rulet' sa Zapadom"

„Mi na čelu države, nažalost, imamo strastvenog kockara koji je navikao da vara. Znamo kako mu to prolazi u Srbiji, ali u svetu nemaju razumevanja kada neko pokuša da ih vara“, rekao je Jeremić.

  • Regija

  • 09. Jul. 2022  

  • 1

Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić strastveni kockar koji je navikao da vara na kartama, ali da je ovaj put zaigrao jako opasnu igru, „ruski rulet“ sa Zapadom, saopšteno je danas iz te partije.

„Prvih par puta je povukao obarač i imao sreću, što sada slavi kao pobedu. Ali ta igra se nastavlja, i ona najčešće nema srećan kraj“, rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao da Srbija ne može da utiče na događaje „u velikom svetu u previranju“, ali da mnogo lošeg može da učini sama sebi pogrešnim i hazarderskim potezima, koji nisu bazirani na čvrstim i transparentnim principima.

„Mi na čelu države, nažalost, imamo strastvenog kockara koji je navikao da vara. Znamo kako mu to prolazi u Srbiji, ali u svetu nemaju razumevanja kada neko pokuša da ih vara“, rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se u Srbiji diglo mnogo prašine oko spoljnopolitičkog svrstavanja i da su u opoziciji neki izabrali stranu – Zapad ili Rusiju – i to učinili pošteno, prije izbora, i nisu promijenili stav ni poslije izbora.

„Takve zbog toga poštujem, bez obzira da li se sa njima slažem. S druge strane, nemam nimalo poštovanja za one koji su se licemerno udvarali građanima i govorili jedno pre izbora, a onda posle izbora okrenuli ćurak naopako, digli ruke od naroda i otišli po podršku u neku ambasadu. Oni se neće usrećiti, jer nema boljeg kolonijalnog upravnika od Vučića“, rekao je Jeremić.

Jeremić je istakao da je Narodna stranka izabrala „put u narod koji vodi do pobede“ i usvojila paket ekonomskih mjera, koje nisu populističke i donijete na osnovu istraživanja javnog mnijenja, dodavši da je najvažnije u postojećim okolnostima sačuvati ekonomsku i socijalnu stabilnost, prenosi Danas.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...