DODIK O GNUSNOJ PROVOKACIJI: "Fotografije ubijenih Srba ne bi trebalo da vrijeđaju nikoga"

Oni bi čak najbolje mogli da shvate očaj srpskih porodica čiji su srodnici na njima. S razlikom da za njihovu smrt niko nikada nije odgovarao, kaže Dodik

  • Mini market

  • 09. Jul. 2022  

  • 4

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom postavljanja fotografija poginulih civila i pripadnika VRS-a na magistralnom putu Bratunac-Srebrenica.

On smatra kako fotografije ne bi trebale vrijeđati potomke bošnjačkih žrtava.

"Fotografije ubijenih Srba na putu od Bratunca do Srebrenice ne bi trebalo da vrijeđaju nikoga, posebno ne potomke bošnjačkih žrtava", rekao je Dodik.

Dodik kaže da bi upravo potomci bošnjačkih žrtava trebali najbolje shvatati očaj srpskih porodica.

"Oni bi čak najbolje mogli da shvate očaj srpskih porodica čiji su srodnici na njima. S razlikom da za njihovu smrt niko nikada nije odgovarao", kazao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...