PREDSJEDNIK LDP-a ČEDOMIR JOVANOVIĆ POSLAO JAKU PORUKU SUNARODNJACIMA: "Srbima obraz da vratimo tako što ćemo o genocidu reći istinu"

Poželio je mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima, te poručio da Srbi genocid moraju priznati kako bi obraz vratili.

  • Vijesti

  • 11. Jul. 2022  11. Jul. 2022

  • 0

"Uprkos svemu, svim koronoma i svim njihovim posljedicama koje su me spriječile da samo mislima, a ne i prisustvom budem u Potočarima, više nego ikad želim svima da poručim da i danas, uprkos svih 27 godina, periodu dugom kao vječnost i dalje postoje samo nijema većina, lajave zvijeri i i mi...", poručio je danas lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Poželio je mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima, te poručio da Srbi genocid moraju priznati kako bi obraz vratili.

“Umjesto većine da govorimo, svijet zvjeri u pakao da otjeramo, svaku majku, kćerku, sestru i suprugu srebreničkih mučenika od zla da čuvamo, Srbima obraz da vratimo tako što ćemo o genocidu i grijehu počinjenim u naše ime reći istinu, o pojedincima koji su odgovorni ali i o nama koji smo im dozvolili da postanu naša slika i prilika. Mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima koji se danas pred njima klanjaju, vječno prokletstvo dželatima iz mog naroda, koji su Bošnjake ubijali i nas Srbe za vječnost time žigosali, snaga mome narodu da se sa istinom suoči, od sopstvenog zla oslobodi i tako našoj djeci čist obraz ostavi… Odustaćemo nikad”, istaknuo je u Facebook objavi lider LDP-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...