ZABORAVITE NA ŠKODU, MERCEDES, AUDI, BMW: Ovo je jedini automobil koji u serijskoj opremi ima ugrađen usisavač…

Može raditi čak i bez vrećica pa se usisani sadržaj izbacuje izvan vozila.

  • Auto

  • 12. Jul. 2022  12. Jul. 2022

  • 1

Honda Odyssey, veliki SUV koji se prodaje u SAD-u jedini je putnički automobil koji u serisjkoj opremi ima usisavač.  S modelskom godinom 2019. i višim razinama opreme Touring i Elite, Odyssey ima ugrađeni usisavač, koji je spremljen u bočnoj stranici prtljažnika.

alt

Cijev usisavača izvlači se 2.5 metra i može dosegnuti sve dijelove kabine vozila. Usisavač može raditi do osam minuta bez pokretanja motora, a dolazi s dva nastavka te ima zamjenjivi filter i vrećice. Može raditi čak i bez vrećica pa se usisani sadržaj izbacuje izvan vozila.alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...