OPREZ, STIŽE DRUGI TOPLINSKI UDAR: Evo kad se u narednih nekoliko dana očekuje osvježenje…

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

  • Vijesti

  • 14. Jul. 2022  14. Jul. 2022

  • 0

Jutarnja temperatura od 13 do 22, a najviša dnevna do 34 stepena.

U petak sunčano uz malu do umjerenu oblačnot. Jutarnja temperatura od 16 do 25, a dnevna do 38 stepeni.

U subotu sunčano. Poslijepodne umjeren porast oblačnosti u Bosni može uvjetovati lokalne pljuskove u centralnim, istočnim i zapadnim područjima. Ponegdje uz kišu moguća je grmljavina. Jutarnja temperatura do 24, a najviša dnevna do 38 stepeni.

U nedjelju u Bosni umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u sjevernim i sjeveroistočnim područjima s kišom. Tokom dana, bez padavina i dolazi do razvedravanje. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura do 25, a najviša dnevna do 35 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...