NE MOŽE JE SMISLITI: Starija sestra Cristiana Ronalda ne voli Georginu, sve je dokazala jednim potezom...

Nevjericu je pojačala i činjenica da Elma na modno događanje nije pozvala Cristianovu partnericu Georginu Rodriguez, što su svi protumačili kao potez netrpljivosti i neslaganja.

  • Show

  • 15. Jul. 2022  15. Jul. 2022

  • 1

Godinama kruže glasine kako ženske članice obitelji Cristiana Ronalda baš i ne vole njegove djevojke, a prema pisanju portugalskih medija, posljednji potez njegove starije sestre Elme Aveiro to i potvrđuje.

Naime, Elma radi kao menadžerica u Cristianovom hotelu Pescana u kojem su održane modne revije poznatih portugalskih, španjolskih i engleskih dizajnera, a upravo je ona bila jedna od organizatorica koja se brinula za sve detalje, pa tako i za muziku. Zanimljivo je kako je odlučila pozvati Cristianovu bivšu djevojku Merche Romer da pušta muziku kao DJ-ica, što je šokiralo sve prisutne, izvjestio je portugalski portal Vidas.

Nevjericu je pojačala i činjenica da Elma na modno događanje nije pozvala Cristianovu partnericu Georginu Rodriguez, što su svi protumačili kao potez netrpljivosti i neslaganja.

No zato se Merche svojim dolaskom i angažmanom pohvalila na svom profilu na Instagramu gdje je objavila video u kojem pozira sjajno raspoložena. U vezi s Cristianom bila je od godinu i pol dana, a to je ujedno bila i jedna od njegovih najdužih veza prije nego se skrasio s Georginom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...