AMAR OSIM NAKON REMIJA: "Veze nismo imali; u drugom poluvremenu smo počeli igrati nogomet"

"Fin ambijent bez incidenata i izuzetno dobro pripremljen teren, što me posebno iznenadilo. Drago mi je da se ovakve pozitivne stvari dešavaju u Posušju i to treba našem nogometu”, rekao je Osim nakon utakmice.

  • Sport

  • 15. Jul. 2022  15. Jul. 2022

  • 0

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Velež Amar Osim smatra kako je rezultat 1:1 na utakmici prvog kola nove sezone m:tel Premijer lige BiH između njegove ekipe i Posušja bio sasvim realan.

"Svaka ekipa je u svom poluvremenu pobijedila. Posušje u prvom, mi u drugom. Drago mi je što sam nakon 20 godina došao ponovo u Posušje i vidio velike promjene nabolje. Fin ambijent bez incidenata i izuzetno dobro pripremljen teren, što me posebno iznenadilo. Drago mi je da se ovakve pozitivne stvari dešavaju u Posušju i to treba našem nogometu”, rekao je Osim nakon utakmice.

Osvrnuo se Osim potom na utakmicu.

"Možda možemo bili nezadovoljniji od Posušja jer smo drugo poluvrijeme biti daleko bolji. Međutim, u prvom poluvremenu smo bili nepostojeći. Također, moram istaći da Posušje uopšte nije loša ekipa i dobro je da se nije izgubilo odmah na startu sezone. Ne treba biti gladan”, poručio je Osim.

Iako je djelovalo u prvom poluvremenu da su Rođeni mislima već u Evropi, Osim ne misli tako.

"Nismo, nego veze nismo imali, ni struka, ni niko. U drugom smo počeli igrati nogomet, mogli smo nešto dati, mogli su i oni. Imao je naš golman lijepu odbranu. Na kraju realan rezultat. Mislim da je prošlo sve u najboljem redu, lijep ambijent, lijepo suđenje…”, dodao je Osim za kraj, navodi Sport1.

Podsjetimo, Velež u četvrtak igra novu utakmicu, ovaj put u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Rival na stadionu Grbavica bit će ekipa Hamrun s Malte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...