SEVERINA BEZ ŠMINKE NA LICU I DLAKE NA JEZIKU: "Na Googleu možete vidjeti predsjednika Milanovića, premijera Plenkovića, ministra Božinovića, kako ponosno poziraju..."

"A meni brane da se ponosim svojim sinom".

  • Estrada

  • 17. Jul. 2022  17. Jul. 2022

  • 0

Pjevačica Severina Vučković prilično je iznenadila javnost kada je juče na Instagramu objavila prvu fotografiju sa sinom Aleksandrom nakon višegodišnje pauze.

To joj je, između ostalog, zabranjeno zbog sudskog postupka koji je u toku, a u čijem je središtu borba za starateljstvo koju vodi sa bivšim ljubavnim partnerom Milanom Popovićem.

A danas stiže nova fotografija - ovog puta Seve je sama, ali i bez šminke, mada je tu osmijeh, uprkos svim problemima sa kojima se suočava.

Mnogi su je pohvalili na hrabrosti da kao javna ličnost objavi fotografiju koja nije sređena.

Podsjetimo, govoreći o zajedničkoj fotografiji sa sinom, Severina se dotakla mnogih nelogičnosti.

“Moj sin i ja uživamo na predivnom ostvru Vrniku. Na Googleu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom za Gloriju, te i premijera Plenkovića sa djecom u Vatikanu. Predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu. Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni brane da se ponosim svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima! Pozdrav”, napisala je Severina.

(CdM)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...