„SAMO DODIK, PA DODIK…“: Društvene mreže gore, Dragan Mektić reagirao na objavu stranačkog kolege…

-Jedno je kada imate čovjeka koji živi od svog posla i truda a ponekad voli da slaže prijatelja ili komšiju iz njemu znanog razloga ali da je ovo što Dodik radi nešto potpuno drugo, poručio je on.

  • Mini market

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 3

Bivši ministar sigurnosti BiH, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić oglasio se na društvenim mrežama.

Mektić je komentirao izjavu stranačkog kolege Vukote Govedarice koji je, pak, kritizirao politiku Milorada Dodika i SNSD-a.

„Samo Dodik, pa Dodik ali šta to mi nudimo kao alternativu? Bojim se isto“, poručio je razočarani Mektić.

Podsjetimo, član Predsjedništva SDS-a Vukota Govedarica kazao je da je za Dodika trivijalno pitanje kolika je cijena plina danas i u poslednja tri ili četiri mjeseca jer njega to ne zanima i za njega je to sporedno pitanje.

- Po mom uvjerenju, Dodik na sastanku sa Putinom nije ni spomenuo gas i njegove cijene. On je išao kod Putina nekim drugim poslom i da moli za svoje lične probleme a ne za probleme koje ima narod čiju sudbinu odavno drži u svojim rukama, kazao je Govedarica, komentirajući poskupljenje cijene plina u Republici Srpskoj.

-Jedno  je kada imate čovjeka koji živi od svog posla i truda a ponekad voli da slaže prijatelja ili komšiju iz njemu znanog razloga ali da je ovo što Dodik radi nešto potpuno drugo, poručio je on.

„Ne mora značiti da su takve laži zlonamjerne i skrojene sa ciljem da nekome na određeni način naude. Takve laži znaju da budu zabavne. Ali kada imate čovjeka koji dobije mandat da vodi jedan narod i kada takav čovjek shvati da mu je laž jedno od sredstava kojim dolazi do cilja, onda ta laž postaje njegovo potpuno prirodno stanje i svakodnevnica koja je otrovna i svakome donosi štetu osim gospodaru izgovorene laži. Njamu donosi korist ali sve do jednom. Naravno, riječ je o Miloradu Dodiku. Jer kako drugačije opisati njegova uvjerenja da je sa ruskim predsjednikom dogovorio gas za Bosnu i Hercegovinu po cijenama koje se neće mijenjati ni u jednom slučaju“, poručio je Govedarica.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...