SPEKTAKULARNI TRANSFERI NA POMOLU: Cristiano Ronaldo pronašao novi klub, Barcelona nakon Lewandowskog dovodi megazvijezdu...

Prijelazni rok u Engleskoj je počeo 10. juna, dok je u Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji počeo 1. jula.

  • Sport

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 0

Odbrambeni igrač Barcelone Oscar Mingueza napustit će ovog ljeta Barcelonu. Kako piše portal Football Espana, za Minguezu će Katalonci tražiti pet miliona eura odštete. Zainteresirani klubovi su Celta Vigo, Mallorca, Elche, Getafe i Valencia. Također, postoje i klubovi iz Bundeslige koji su za njega zainteresirani - Eintracht Frankfurt i Hoffenheim.

Nakon što je dovela Roberta Lewandowskog, Barcelona sprema još jedan megatransfer. Španjolski Sport piše kako su jako zainteresirani za Julesa Koundea, stopera Seville koji već dugo pregovara s Chelseajem. Španjolci pišu kako bi Barcelona mogla izdvojiti oko 45 miliona eura, ali ponuditi Sevilli i nekog od dvojca Nico - Abde Ezzalzouli.

Španjolski list As donosi senzacionalnu vijest da će Cristiano Ronaldo otići u Atletico Madrid. Kako pišu, Portugalac je uspio uvjeriti Diega Simeonea, trenera Atletica, da ga kupi iz Manchester Uniteda. S obzirom na to da je Ronaldo igrao za Real Madrid i da nije tip igrača kakvog traži Simeone, ovu informaciju treba uzeti s rezervom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...