UVIJEK ELEGANTNA: Amal Clooney na odmoru sa porodicom i prijateljima izabrala bijelu mini haljinu (FOTO)

Veselu družinu fotografi su snimili na putu prema Grand hotelu Tremezzo gdje su uživali u večeri u hotolskom restoranu nakon čega su zaplesali na terasi.

  • Žena

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 0

Bračni par Clooney i dalje uživa na porodičnom odmoru u Italiji, a fotografi ih i dalje prate u stopu, s posebnim fokusom na odvjetnicu Amal Clooney koja i tokom odmora na jerezu Comu oduševljava svojim modnim odabirima.

Glumačko-odvjetnički par početak vikenda iskoristio je za uživanje u noćnom provodu s prijateljima i članovima porodice. Veselu družinu fotografi su snimili na putu prema Grand hotelu Tremezzo gdje su uživali u večeri u hotelskom restoranu nakon čega su zaplesali na terasi.

Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 3Bračni par Clooney uživa na odmoru (Foto: Profimedia)

Lijepa odvjetnica za ovu je priliku odjenula bijelu mini haljinu bez rukava s blago povišenim ovratnikom koju su posebnom učinili svjetlucavi detalji i bijelo perje kojim je ukrašen rub haljine.

U ruci je supruga glumca Georgea Clooneya nosila zlatnu clutch torbicu koja se bojom slagala s elegantnim zlatnim sandalama na petu, navodi Zadovoljna.hr.

Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 2

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...