INFLUENSERICA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: "Ne mogu otići po djecu u vrtić, druge mame se plaše da ću spavati sa njihovim muževima"

Nisam uništavateljica brakova, ja sam uspješna blogerica, poduzetnica i poslovna žena koja je svoj brend izgradila ni iz čega.

  • Sex i grad

  • 21. Jul. 2022  21. Jul. 2022

  • 0

Sasvim je prirodno da djeca budu nervozna prije svog prvog dana škole, a i približavanje vratima može biti prilično zastrašujuće i za mame.

Međutim, novopečena mama Lena Nersesian ima više razloga od većine strahovati zbog odlaska njezine kćeri u vrtić.

Naime, kako piše The Sun, 31-godišnja influencerica kaže da je druge žene ružno gledaju čim zakorači u vrtić svoje kćeri Parker u Los Angelesu, prenosi “Večernji list”.

Tvrdeći kako je prezgodna za vrtić, Lena se našalila:

Mislim da neke od ovih mama misle da ću se skinuti i odmah početi spavati s njihovim muževima ako ne budu promatrali svaki moj pokret.

alt

Međutim, zvijezda društvenih medija kaže da je sretna sa zaručnikom Adamom Johnom Grandmaisonom i da je baš briga što druge mame misle o njenim profilima na društvenim mrežama i karijeri na OnlyFansu.

Nisam uništavateljica brakova, ja sam uspješna blogerica, poduzetnica i poslovna žena koja je svoj brend izgradila ni iz čega. Moj je zaručnik jednako uspješan i poštujemo sebe i druge, bez obzira na to što neki ljudi misle – ispričala je ona.

Iako objave na društvenim mrežama pokazuju da je njen život veoma glamurozan, Lena kaže da je ona “nevjerovatno normalna” mama.

Velika sam gurmanka i volim kuhati za porodicu i radim sve, od pečenja do kolača. Vrijeme jela je porodično vrijeme koje provodimo zajedno. Ja sam armenskog porijekla i porodica je nevjerovatno važna u toj kulturi. To su mi najsretniji trenuci – zaključila je Nersesian.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...