ZVIJEZDA NEFLIXOVE HIT SERIJE ODUŠEVILA SARAJLIJE: Pogledajte šta je sve Lamoglija radio u glavnom gradu BiH (FOTO)

On je više od sat razgovarao sa gledaocima OMLADINSKOG FILM FESTIVALA SARAJEVO o karijeri, iskustvima, očekivanjima, a publici je bila zanimljiva i činjenica da je Lamoglia prvi put nagrađen za svoju ulogu u planetarno popularnoj seriji koja je najpopularnija među tinejdžerima.

  • Kultura

  • 22. Jul. 2022  

  • 0

Zvijezda Netflixove serije „Elite“ Andre Lamoglia prošetao je sinoć crvenim tepihom 14. Omladinskog Filmskog Festivala Sarajevo.

undefined

No, prava senzacija nastala je tokom OFF Talks posebnog festivalskog programa tokom kojeg je Lamoglia razgovarao sa publikom. On je više od sat razgovarao sa gledaocima OMLADINSKOG FILM FESTIVALA SARAJEVO o karijeri, iskustvima, očekivanjima, a publici je bila zanimljiva i činjenica da je Lamoglia prvi put nagrađen za svoju ulogu u planetarno popularnoj seriji koja je najpopularnija među tinejdžerima.

undefined

Ranije tokom dana prošetao je ulicama Sarajeva, te se fotografisao sa fanovima. Lamoglija će sutra od 10 sati posjetiti i Muzej Srebrenice.

undefined

Razlog njegove prve posjete Sarajevu je Nagrada za najboljeg mladog glumca koja će mu biti uručena pretposljednjeg dana 14. OMLADINSKOG FILM FESTIVALA SARAJEVO u subotu 23. jula.

undefined

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...