STIŽE OSVJEŽENJE: Upozorenje na grmljavinsko nevrijeme i grad, evo kakvo nas vrijeme očekuje do srijede

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano i vruće.

  • Vijesti

  • 23. Jul. 2022  

  • 0

Poslijepodne postupno povećanje oblačnosti. Jutarnje temperature do 25, a najviša dnevna do 42 stepena.

U nedjelju malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana u Bosni sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Lokalno je moguća i pojava grada. Jutarnje temperature do 25, najviše dnevne do 38 stepeni.

U ponedjeljak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od 16 do 25, a najviše dnevne do 39 stepeni.

U utorak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem oblačnosti, ponegdje u Bosni sa kratkotrajnim pljuskom. Jutarnje temperature od 17 do 23, a najviše dnevne temperature do 39 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...