SLATKA PONUDA: Kompanija traži nekoga koga će platiti 100.000 dolara godišnje da kuša slatkiše

Kandidatima nije potrebno nikakvo prethodno profesionalno iskustvo u žvakanju slatkiša, ali interes i sklonost slatkišima su neophodni, uz "kreativni um", "zlatne pupoljke okusa" i odlične komunikacijske vještine.

  • Šareni svijet

  • 23. Jul. 2022  23. Jul. 2022

  • 0

Kanadska kompanija je u potrazi za šefom za slatkiše, koji će imati zadatak da proba sve vrste slatkih poslastica i zaradi impresivnu platu.

Online prodavnica slatkiša Candy Funhouse nudi 100.000 dolara godišnje sretnom kandidatu čija će uloga biti i da degustira nove proizvode, a zadužen će biti i za "sve zabavne stvari".

Oglas kaže: "Volite li sve slatkiše i čokoladu? Da li ste strastveni prema poslasticama i istraživanju neobjavljenih i postojećih proizvoda? Ako jeste, ovo je savršena pozicija za vas", prenosi Unilad.

- Tražimo prvog i jedinog šefa Candy Officera na svijetu. Ova prilika je rad od kuće s mogućnošću rada ili iz Toronta, Kanada (stanovnici Kanade) ili Newarka, New Jersey (američki stanovnici), plaćajući do 100.000 dolara godišnje za vođenje "FUNhouse" strategije slatkiša. Ovo uključuje odobravanje svih slatkiša u inventaru i odlučivanje hoće li se svakoj poslastici dodijeliti službeni pečat odobrenja CCO (Chief Candy Officer) - navedeno je.

Kandidatima nije potrebno nikakvo prethodno profesionalno iskustvo u žvakanju slatkiša, ali interes i sklonost slatkišima su neophodni, uz "kreativni um", "zlatne pupoljke okusa" i odlične komunikacijske vještine.

Morate biti oslobođeni alergija na hranu i spremni da isprobate više od 3.500 proizvoda mjesečno.

Prijave se zatvaraju 31. avgusta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...