HAOS NA TERENU: Nakon krvničkog starta na Luki Modriću, umalo izbila tuča... (VIDEO)

Jedini gol na utakmici punoj incidenata zabio je u 27. minuti novi Barcin igrač Raphinha, a sudac je podijelio pet žutih kartona.

  • Sport

  • 24. Jul. 2022  

  • 0

Rano jutros u prijateljskoj utakmici u Las Vegasu Barcelona je pobijedila Real Madrid 1:0. Jedini gol na utakmici punoj incidenata zabio je u 27. minuti novi Barcin igrač Raphinha, a sudac je podijelio pet žutih kartona.

Zakuhalo se u drugom poluvremenu kad je Ancelotti promijenio čitav prvi tim i ubacio glavne zvijezde, a Xavi je također uveo nekoliko klasičnih prvotimaca. U centru pažnje bio je Sergio Busquets koji je u 43. minuti susreta skoro inicirao opću tučnjavu da bi u 54. napravio ružan faul na Luki Modriću.

Barcin i Realov veznjak krenuli su na jednu poluvisoku loptu na koju je prvi došao Busquets koji je startao đonom po Modrićevoj potkoljenici. Sudac je Busquetsu pokazao žuti karton.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...