TRANSFER BOMBA S PIRINEJA: Leo Messi napušta PSG, bivši suigrač zatražio njegovo dovođenje...

Messi će o tome u kojem će klubu igrati sljedeće sezone razmišljati nakon Svjetskog prvenstva, dotad ne želi pregovarati.

  • Sport

  • 25. Jul. 2022  

  • 0

Trener Barcelone Xavi Hernandez zatražio je od čelnika kluba dovođenje Lionela Messija. Xavi je svjestan da će teško dovesti Messija ove sezone, ali ga želi vratiti na u julu 2023. godine kada Argentinac postane slobodan igrač.

"Xavi je u odličnim odnosima s argentinskom zvijezdom i uvjeren je da Messijev povratak može puno pomoći katalonskom klubu, kako financijski tako i sportski", piše Sport i navodi kako je i Messijev i Barcelonin cilj da Argentinac završi karijeru u klubu u koji je došao kao 13-godišnjak.

Messi je Barcelonu napustio prošle godine nakon što mu Katalonci zbog financijskih problema nisu mogli ponuditi novi ugovor. "Iako će sljedeće godine Messi proslaviti 36. rođendan, Xavi vjeruje da bi Messijev povratak ponovno pokrenuo klub te da Leo može ponuditi još puno toga na terenu i biti vođa nove Barcelonine momčadi", dodaje Sport.

Xavi je svoju želju prenio upravi koja je već krenula u akciju povratka Messija, ali problem je i što PSG nudi novi ugovor Argentincu. Messi će o tome u kojem će klubu igrati sljedeće sezone razmišljati nakon Svjetskog prvenstva, dotad ne želi pregovarati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...