TOPLES KO KUĆA: Znali smo da je Sharon Stone i u 65. bomba, ali sad je odbacila gornji dio bikinija i sve izula iz cipela

Sharon Stone nabacila bikini i bez trunke fotošopa objavila fotku na Instagramu pa pokazala bujne grudi u toplesu.

  • Show

  • 25. Jul. 2022  25. Jul. 2022

  • 0

Glumica Sharon Stone (64) objavila je fotku na kojoj pozira u kupaćim gaćicama i samo s peškirom preko bradavica. 64- godišnja glumica razvukla je osmijeh i još je jednom dokazala da joj bolesti i godine ne mogu ništa.

Široki osmijeh i raskošne grudi

"Zahvalno nesavršena na savršen dan", napisala je glumica, a fanovi su joj odmah komentirali da ne vide ništa nesavršeno na fotki.

Odmah su se nanizali brojni pozitivni komentari njezinih fanova: "Ova žena je boginja", "Legenda!", "Ikona", "Predivna kao i uvijek", "Prirodno lijepa"...

Morala je na operaciju grudi zbog tumora

Sharon Stone je u svojim memoarima "The Beauty of Living Twice", otkrila da joj je plastični hirurg ugradio veće grudi bez njenog pristanka, rekavši joj da će 'bolje ići' uz njezino tijelo. Glumica je bila podvrgnuta operaciji rekonstrukcije dojke kako bi popravila prsa nakon što su ljekari 2001. godine morali ukloniti benigne tumore koji su bili 'gigantski, veći od same moje dojke'", opisala je Sharon.

"Kada sam maknula zavoje, otkrila sam da imam veće grudi za cijelu košaricu, rekao mi je da ove veće grudi bolje pašu mojim bokovima", rekla je Stone u intervjuu za Times. "Promijenio je moje tijelo bez mog znanja ili pristanka", dodala je.

A kada je Stone ispitivala svog kirurga o veličini njenih grudi, rekla je da joj je on priznao da je "mislio da bih izgledala bolje s većim, sisama", ispričala je.

Stone je još u svojim memoarima otkrila i detalje o moždanom udaru i cerebralnom krvarenju koje je doživjela 2001., u dobi od 43 godine, govoreći o tom mučnom zdravstvenom strahu, Stone je otkrila da je ležala u bolničkom krevetu jer joj je ljekar rekao da je blizu smrti. Međutim, Stone je pobijedila sve nedaće i danas uživa u svom luksuznom i ispunjenom životu sa svojim partnerom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...