FANTASTIČNA UTAKMICA MIRALEMA PJANIĆA PROTIV BIVŠEG KLUBA: Bh. veznjak oduševio u sudaru Barcelone i Juventusa (VIDEO)

Stadion Cotton Bowl u Dallasu svjedočio je sudaru dva europska diva.

  • Sport

  • 27. Jul. 2022  27. Jul. 2022

  • 0

Snage su u prijateljskom susretu u Dallasu odmjerili Barcelona i Juventus. Barcelona je do sada izgledala dobro na svojoj turneji po Sjedinjenim Državama, s pobjedama nad Miami CF-om i najvećim rivalom Real Madridom.

Juventus je do sada imao samo jednu pripremnu utakmicu, protiv najpopularnije meksičke momčadi Chivasa, koju je slavio rezultatom 2-0, što su bile prve minute Angela Di Marije u dresu Bianconera. Barcelona i Juventus remizirali su u Dallasu a konačan rezultat glasio je 2:2.

Vrhunsku utakmicu protiv svog bivšeg kluba odigrao je bh. veznjak Miralem Pjanić, koji se čini na dobrom putu da ostane dio ekipe trenera Xavija Hernandeza.

Za Barcelonu je golove postigao Dembele u 34. i 40. minuti, dok je za Juventus pogađao Keana u 39. i 52. minuti utakmice.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...