NE MOGU JE SMISLITI: Počela akcija prikupljanja novca da Karleuša ne pjeva na roštiljadi…

Upućen je poziv gradonačelniku Leskovca da otkaže gostoprimstvo pjevačici Jeleni Karleuši.

  • Estrada

  • 27. Jul. 2022  27. Jul. 2022

  • 1

Lider Grupe građana „Pokret za Leskovac“ Predrag Mitrović pozvao je gradonačelnika Leskovca da otkaže gostoprimstvo pjevačici Jeleni Karleuši na ovogodišnoj Roštiljijadi zbog toga što je dio Leskovčana nazvala pogrdnim imenima.

Mitrović je poručio gardonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću da razmisli da li neko ko je građane Leskovca „omalovažio, posramio i uvrijedio“ treba da pjeva na Roštiljijadi.

„Ili sa malo svesti i zdrave pameti gospodin gradonačelnik treba da se zahvali gospođi Karleuši i staviti joj do znanja da ćemo se mi kupati u Vetrenici i u krvi kao do sada, ali se nećemo kupati kako navodi gopsođa Karleuša, u ljudskom izmetu“, kazao je on.

Novac koji je Kraleuši ponudio taj Pokret biće doniran djeci Leskovca koja u tom sistemu zdravstvene zaštite nemaju mogućnosti za liječenje.

„Nama nije bio cilj da promovišememo gospođu Karleušu, već nam je bio cilj da zaustavimo dalje propadanje i omalovažanje ovog grada kroz sve aktivnosti koja aktuelna vlast sprovodi u poslednje vreme. Ušli smo u rijaliti šou program, gde se jedna od beogradskih diva oseća odlično i pliva kao riba u vodi“, naveo je Mitrović.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je o negodovanju opozicije oko nastupa Jelene Karleuše rekao da „žena zna da pjeva, i da koliko oni sakupe novca, on će dati duplo više, ali ne da ne dođe Karleuša, već u humanitarne svrhe“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...